16 juli 2015

Passie

Waarom kunnen artiesten, muzikanten, ballerina’s, auto coureurs, chirurgen en wetenschappers soms non stop bezig zijn met hetgeen ze dagelijks doen? Waarom kunnen sommige mensen niet snel genoeg naar huis als het 6 minuten voor 17.00 uur is? Het sleutelwoord is PASSIE.

Wij zijn gepassioneerd over het verbinden van technologie, praktische kennis en (neuro)wetenschap en het lezen van statistieken en het verbeteren van alle mogelijke processen binnen het bedrijfsleven. Wij geloofden altijd sterk dat het mogelijk is vanuit een generieke formule optimale resultaten te behalen. Het is ons uiteindelijk gelukt die formule te ontwikkelen en in praktijk te kunnen brengen. Na jarenlang onderzoek, testen, combineren, fouten maken, herstellen van die fouten, willen opgeven en dan toch weer doorgaan, hebben we dan uiteindelijk onze unieke formule werkend. Zonder passie en geloof was dit ons nooit gelukt.

Wij dagen je dan ook uit bij jezelf te rade te gaan.

  • Ben jij vandaag de dag zakelijk bezig met iets dat je energie geeft of dat je energie kost?
  • Lukt het je om gepassioneerd naar je werk te gaan en voldaan thuis te komen?
  • Bouw je het succes dat je altijd al voor ogen had?
  • Is ego nog vaak de drempel die de weg naar je onderbewustzijn verspert?
  • Weet je dat ruim 90% tot 95% van jouw primaire dagelijkse beslissingen emotioneel wordt genomen in het onbewuste deel van je brein en slechts 5 tot 10% rationeel in de Neo-cortex van je brein?
  • Weet je dat de commerciële wereld voor 90-95% stuurt op ratio en slechts in 5-10% van de gevallen rekening houdt met de emotionele kant van de mens?

Laten we met elkaar in gesprek gaan, om te zien hoe we de passie bij de medewerkers binnen jouw onderneming kunnen optimaliseren. Met als logisch gevolg te ontdekken, dat het bedrijf commercieel succesvoller wordt en blijft.

Missie     Visie