16 juli 2015

C-level Management

Het C-level management heeft een dagelijkse primaire carrière uitdaging. Zij rapporteren immers aan Raad van Bestuur, Aandeelhouder(s) of investeerder(s). Het is dus belangrijk dat hun carrière voorspoedig verloopt en zij aantoonbare successen kunnen boeken waardoor hun persoonlijke intrinsieke waarde toeneemt.

SparkWise heeft een methodiek ontwikkeld die de C-level Manager helpt meer zicht te krijgen op zijn uiteindelijke toegevoegde waarde en het commercieel en persoonlijk succes binnen de onderneming waar hij werkzaam is.

Dit behelst niet alleen specifieke training, het participeren in exclusieve topkader zakelijke netwerken zowel nationaal als internationaal, maar vooral het beter leren begrijpen hoe beslissingsprocessen in het menselijke brein werken. Wij zien telkens dat als die kennis door de Manager eenmaal in praktijk wordt ingezet, het rendement aantoonbaar verhoogd wordt.

SparkWise is geen consultants bureau dat vertelt hoe het beter kan.Onze Executive Managers hebben de onontbeerlijke hand-on mentaliteit, stropen de mouwen op om per direct ondersteuning binnen de onderneming te kunnen geven.

Ondernemers en DGA’s     Investeerders