25 september 2015

EVENTS

Brain gear 20 procentSparkWise organiseert met partners en sponsors periodieke events.

Hierbij wordt de correlatie gelegd tussen biologisch DNA, neurowetenschap en succesvol zijn. Door de kennisopbouw over de werking van je hersenen worden er unieke nieuwe en wetenschappelijk onderbouwde handvatten (hersenwetten) aangereikt. Als leidinggevende kun je deze na de sessies direct in je dagelijkse leven toepassen. Onze sessies zijn interessant voor:

Directieleden, C-level Management, Investeerders, Midden kader, Ondernemers, ZZP’ers, Sales verantwoordelijken, Account Managers,  HR medewerkers en Communicatie specialisten. Vrijwel iedereen die dagelijks met diverse mensen en bedrijfsprocessen te maken heeft.

De eerstvolgende “Scratch the Surface” (StS) sessie is in samenwerking met www.port4growth.nl opgezet en vindt dinsdag 25 april 2017 plaats. Als je hier bij wilt zijn, wordt dan eerst gratis lid van Port4growth en meld je aan via hun website.

Als de StS sessie je aanspreekt en je een extra voordeel t.o.v. je concurrenten wilt behalen, kun je kiezen uit één (of meerdere) van de zes opvolgende extra modules die SparkWise aanbiedt:

Module 1: Biologisch DNA in relatie tot succes
Wat is biologisch DNA precies? Wat is de invloed van je vroege jeugd op wie je bent als volwassen mens? Wat zijn de geheime ingrediënten voor succes en hoe zet je deze in? Wat moet je weten om je succes te optimaliseren en je downrisk te minimaliseren?

Module 2: KAIT-DR sales model
Sinds de FMRI scanner in combinatie met EEG werkt, kunnen we real time in het brein kijken. Daarom weten we nu veel beter hoe een beslissing om een product/dienst/services te kopen plaatsvindt. Dat heeft de kijk op sales drastisch veranderd. Om dit op de juiste manier toe te passen, hebben wij het KAIT-DR sales model ontwikkeld.

Module 3: Growth-hacking en meer omzet
Per 8 minuten wordt er elders in de wereld een vergelijkbaar nieuw idee geboren. De growth hacking techniek biedt kansen om gebruik te maken van andere succesvolle partijen, om zelf sneller te groeien tegen lagere kosten.

Module 4: Nieuw Leiderschap, Agile management en high performance organisatie
Neurowetenschap geeft aan hoe medewerkers optimaal aangestuurd willen worden. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en ambassadeur worden van de organisatie. Nieuwe management inzichten zijn essentieel om te komen tot een high performance organisatie en duurzaam succes.

Module 5: Breinvriendelijk communiceren en permanent leren
Hoe zorg je ervoor dat mensen niet alleen “ja” zeggen maar ook “ja” doen. Hoe zorg je, zowel intern- als extern dat je boodschap effectief wordt ontvangen?  Hoe zorg je ervoor dat klanten en relaties ook ambassadeur worden? Hoe ga je om met de behoefte van de huidige kennismaatschappij om je medewerkers permanent te laten leren?

Module 6: Rendement optimalisatie
Gemiddeld heeft 60% van de medewerkers binnen een organisatie een andere prioriteitsstelling m.b.t. de afdeling- en bedrijfsdoelen. Hoe zorg je ervoor dat de neuzen in één richting komen te staan? Waar lekt verborgen rendement weg binnen de organisatie? Hoe identificeer je dat en hoe voer je succesvol verbeteringen door?